Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'latency'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News
    • General Discussion
    • Gameplay Discussion
    • Creations
    • Suggestions & Idea Voting
    • Troubleshooting
    • Multiplayer
    • User Guides
    • Mods
    • Bugs
    • Translations
  • Beta Branch
    • Beta Patch Notes
    • Feedback
    • Bugs
  • Off-Topic
    • General Off-Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. I am playing on a 60 ms ping server (according to F1, though it's probably higher than that as we are cross coast north america). When ships are flying in a direction at a good speed (like >1000m/s) I have to aim ahead of them in empty space with my lasers to do damage. See attached video of me shooting ahead of this ship with lasers and railguns and getting damage numbers, and then shooting the ship directly (end of the clip) and not getting damage numbers. 510273418_hitboxaheadofmodel.mp4
  2. My brother and I have setup a Dedicated server on a separate PC. PC specs: i7-10700, ram 40gb, GPU RTX 3900, Wired to router/modem combo. 200mb download/20mb upload internet. Using Steamcmd to update and host server. Server at first startup is fine with no lag or latency. Sectors with large groups of wreckages cause lag and loss of fighters. During Xsotan invasion causes challenges to even control ships. Does having a hard drive instead of SSD make a difference? Server.ini changes Wreckages last much longer in sectors system and turret storage increased to 1 million
×
×
  • Create New...