Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News
    • General Discussion
    • Gameplay Discussion
    • Creations
    • Suggestions & Idea Voting
    • Troubleshooting
    • Multiplayer
    • User Guides
    • Mods
    • Bugs
    • Translations
  • Beta Branch
    • Beta Patch Notes
    • Feedback
    • Bugs
  • Off-Topic
    • General Off-Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 6 results

  1. Whenever I switch screen the game flickers as if its changing to windowed mode then back to borderless. I've tried multiple things to resolve this, but none seem to work. I've tried . . . - Setting nvidia settings position and size setting - Setting ui scale to 1 (although it was already at 1 ) - Tried using launcher option -windowed -noborder and the newer form -popupwindow but both forms were errored out for not being recognized. - And finally tried to set compatibility mode to override dpi settings Although I don't believe logs are needed for this, here is my latest client log. clientlog 2021-11-11 20-59-14.txt OS : Windows 10 Pro CPU : Intel(R) Core(TM) i5-6600K CPU @ 3.50GHz, 3504 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s) GPU : NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB 2 Monitors : - 1920 x 1080 144 Hz - 1360 x 768 60 Hz here is a gif of it https://imgur.com/a/zOflWZ2
  2. V2.0.8 (and all versions before and most likely after ,coz you're morons) Why do you do coding if you don't know how to do it properly?! Your fuckin game lags so much it's unplayable. I have fluid framerate, it's just rubberbanding when mining or using fighters or r-salvagers/miners, or do anything with more than 2 ships. MY save game is 2 GB !!! What the fuck you did with such a simple game that it can't be processed by the most up to date PCs with SSDs, x-core CPUS and such? I've tried tweaking and deleting server.ini, no use, it simply doesn't work! I have lag between me and myself over a local frikkin server, which runs in the background because who-knows-what is rerouted and blocked. Why make it simple if you can complicate it?! I boosted priority, background processes, all that shit, and it still rubberbands like crazy. Non-responsive. Pinging while doing hard mining and I have pings to 127.0.0.1 < 1ms, so what address or port your game uses when playing single player - an external one in Alaska, with ping > 10 seconds? All resources at at their minimal, network traffic measures peaks up to 7 Mbps... What the heck is going on ?! Graphs stay green and minimal (except the yellow one which is consistent, but no peaks at all (except during load) Do you even understand the line above? Let me try saying in simple words: fuckin Unity game editor let IDIOTS like you be "PROGRAMMERS" while you know SHIT about programming. Great ideaas go to waste. WHY DO I HAVE TO SEE EACH PARTICLE WHEN MINING, GET ME THE FRIKKIN MATERIALS IF THAT IS THE RPOBLEM. You are generating a ton of particles for no reason. Do you really create particles and then calculate if each hits the ship?! WHY DO YOU FRIKKIN CODE THIS SHIT, TAKE IT OUT, DELETE IT, DON'T DECEIVE PPL IN WASTING 200+ HOURS OF GAMING JUST TO SEE NOTHINGNESS. I DARE YOU TO GET TO THE CENTER OF GALAXY AND TRY MINING WITH R-LASERS !!!!! WHY IS THIS SHIT EVEN AVAILBLE, FUCK YOU AND EARLY BETA MODEL, ALL GAMES IN THE WORLD ARE "EARLY BETA" I AM SICK AND TIRED, I NEED MY GAMING FIX AND YOU DENY IT BECAUSE YOU'RE TOO LAZY TO GET THROUGH THE CODE, DEBUG, AND SEE WHERE THE PROBLEM IS! GO FUCKIN PLANT POTATOES, DON'T DO CODING IF YOU'RE RETARDED! FUCK YOU ALL x 250 hours, you are a team of nobodies, losers, and failed programmers! Your fuckin "game" will be in everlasting alpha, just like a ton of interesting titles out there we can't play due to incompleteness. I guess there's no escape from paying 100$ for a half-decent game. Coders are idiots. Only hardware developers know how to code, but they have no time to do that. FIX THE GAME OR CANCEL IT! IT'S THAT EASY
  3. Hi there. [Description] I play on my dedicated server. This (my) server hosted on my vds. I have a one bug with game. [Bug] 1. Build mode with CTRL + Z => When I press that buttons in build mode and I try build with LBM or delete any block by "delete" button just ... nothing happen. When I do the same on local server and play on local server - all is fine. This bug "disable" some UI feedback or clicks? That means what I can't set space jump sector (idk what exactly name on eng lang), build anymore with LBM and delete blocks in build mode, also in menu like "missions", I can't accept any mission etc. [Info] Game Version: 2.0.7 d3cde408d586 (steam) OS Version: Windows 10 Server Version: 2.0.7 [Video] Check video for see what happen. If you want I can upload video on youtube. Sorry for video quality. [Tooltips] How to check when I press ctrl + z on video? avorion bug.wmv
  4. Just picked up the game again after ignoring it for a couple years, and I'm having an issue with the smuggler boss quest. I have found a smuggler hideout and picked up the quest from the smuggler ship outside it. I am currently on the step "follow the smuggler's instructions". However, there is no dropoff location given in any way that I can tell. The galaxy map doesn't have a quest marker and I can't find a marker locally where I picked up the quest. I am also unable to abandon the quest. I can drop the cargo but that does nothing. Any way to reset or fix this would be lovely.
  5. Hi guys, i just wanted advise about a Fatal error: after i´ve bought and installed the Black Market DLC, i found out that suddenly nomore Weapons were available in the Game. Like, not a single weapon was accesible anymore. I´ve tried every single method that came into my mind, even un- and reinstalling the game, but it´s changed nothing. Also, if i trie to get Weapons via the cheat menu, i can´t squeeze a single one outta my game. even if try to Build ´em at the weapon Manufacturer, but that doesn´t work either. if i want to select ´weapon type´ it just shows an empty Bar without any information, not even an error Window occures. i have some mods (sth about 20) installed, but ivé also tried it with all of them Disabled an nothing chaged. i also searched in the Game Files, but i have no clue which File does configure which thing. I NEED HELP ASAP `CAUSE I REALLY LIKE THIS GAME BUT NOW I CAN`T PLAY IT PROPERLY!!! And sorry for my bad Eglish i am from Germany 🙂
  6. The context menu (accessed by pressing F with a ship targeted) seems to be missing some functionality. Orders to mine or salvage result in no changes to a ships current behavior. Patrol and Attack Enemies work as expected.
×
×
  • Create New...